Meniu rapid
Date de contact
Adresa

Sat Bucovat, Comuna Bucovat, nr.889

Email

office@galluncajiului.ro

Telefon

+40 760412636

+40 0743167672

es

S-au postat variantele consultative ale ghidurilor solicitantului pentru masurile din SDL 21.06.2017

S-au postat variantele consultative ale ghidurilor solicitantului pentru masurile din SDL 21.06.2017

Incepand cu data de 21.06.2017, GAL Lunca Jiului – Campia Desnatuiului a postat pe site-ul www.galluncajiului.ro variantele consultative ale ghidurilor solicitantului pentru masurile din SDL.
Ghidul Solicitantului este un material de informare tehnica a potentialilor beneficiari ai finantarilor din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) implementat prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020 si se constituie in suport informativ complex pentru intocmirea proiectelor conform exigentelor specifice ale PNDR.
Ghidul Solicitantului prezinta regulile pentru pregatirea, elaborarea, editarea si depunerea proiectului de investitii, precum si modalitatea de selectie, aprobare si derulare a implementarii proiectului dumneavoastra.
De asemenea, contine lista indicativa a tipurilor de investitii eligibile pentru finantari din fonduri nerambursabile, documentele, avizele si acordurile care trebuie prezentate, modelul Cererii de Finantare, al Studiului de Fezabilitate, precum si alte informatii utile realizarii proiectului si completarii corecte a documentelor necesare.

Ghidurile Solicitantului, precum si documentele anexate pot suferi rectificari ca urmare a actualizarii legislatiei nationale si comunitare sau procedurale – variantele actualizate ale ghidurilor urmand a fi publicate pe site-ul www.galluncajiului.ro