Meniu rapid
Date de contact
Adresa

Sat Bucovat, Comuna Bucovat, nr.889

Email

office@galluncajiului.ro

Telefon

+40 760412636

+40 0743167672

es

Despre GAL

Despre GAL

 

  Asociatia Grupul de Actiune Locala Lunca Jiului – Campia Desnatuiului s-a format din nevoia de dezvoltare locala a spatiului rural din microregiunea LEADER Lunca Jiului- Campia Desnatuiului. Asociatia este un instrument de realizare si de concretizare a principiilor comune de Dezvoltare, are in vedere dezvoltarea si punerea in valoare a potentialului uman, natural, social-cultural si economic existent in microregiune.
          Membrii asociatiei au ca scop propus dezvoltarea durabila a comunitatilor de pe vaile Jiului si Desnatuiului, promovarea principiului parteneriatului public-privat in dezvoltarea locala si micro-regionala, cat si cooperarea cu alte micro-regiuni.
         Asociatia Grupul de Actiune Locala Lunca Jiului – Campia Desnatuiului  poate oferi si servicii de consultanta pentru afaceri si management, consultanta in dezvoltarea si implementarea de proiecte cu finantare prin fonduri nationale si europene.
         Domeniul consultantei pentru afaceri si management este unul intr-o permanenta dezvoltare, cererea pietei in acest domeniu fiind din ce in ce mai mare, datorita nevoilor pe care le au atat societatile comerciale, cat si unitatile administrativ-teritoriale, pentru atragerea si implementarea de proiecte cu finantare europeana.
In Romania acest domeniu cunoaste o dezvoltare accentuata, pe piata aparand numeroase firme de consultanta, atat interne cat si internationale. 
Fiind o asociatie locala, fara a beneficia de puterea si bugetul unor mari agentii nationale si internationale, ne propunem castigarea pietei prin seriozitate, profesionalism si mai ales prin faptul ca de la infiintare ( iulie 2013) ne-am dedicat total clientului , si nu bugetului acestuia.
          Misiunea asociatiei este aceea de a  ajuta la conturarea obiectivelor strategice si a modalitatilor de atingere a acestora, avand ca fundament punctele forte si slabe, oportunitatile si amenintarile in dezvoltarea viitoare a partenerilor nostri.
       Asociatia noastra face parte incepand cu mai 2014 din Reteaua Multiplicatorilor Euro Agricultura in cadrul activitatilor Noului PNDR 2014-2020 .